22.06.2022 14:38

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesine bağlı Alanyolu ve Gündoğdu Mahallelerinde camileri aydınlattı. Geceleri ışıl ışıl olan camiler, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği cami aydınlatma işlerini Köprübaşı ilçesi ile sürdürdü. Gelen talepler ve yapılan incelemelerin ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Alanyolu ve Gündoğdu Mahallelerinde bulunan camilerin aydınlatma sistemlerini yeniledi. Alanyolu Mahalle Muhtarı Nuri Ataş ve Gündoğdu Mahalle Muhtarı Reşat Gültekin, camilerde yapılan aydınlatma işlerini mahalle halkının çok beğendiğini belirterek Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Başkan Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda cami aydınlatmalarını sürdürdüklerini söyledi.