14.01.2022 11:38

Manisa ziyareti kapsamında Kula ve Demirci’de mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri de eşlik etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa programında Kula ve Demirci’de mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Programa, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Murat Öner, ilçe belediye başkanları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, şube müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Toplantıda, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine hitap eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hem üreticiyi hem de tüketiciyi korumaya çalıştıklarına dikkat çekerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pakdemirli, konuşmaların ardından mahalle muhtarlarının talep ve görüşlerini dinledi.