22.05.2019 15:37

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara’nın Atatürk Mahallesi’nde başlattığı dere temizlik çalışmasını tamamlayarak dere taşkınlarını önlerken, vatandaşa da daha temiz bir çevre sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sıcaklıkların artış göstermesiyle birlikte dere temizlik çalışmalarına da hız kazandırdı. Hem taşkın riskini ortadan kaldıran, hem de kötü görüntü ve koku oluşumunu önlemeyi amaçlayan MASKİ, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde başlattığı dere temizlik çalışmasını da noktaladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce yapılan çalışma sayesinde mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.
Mahalle muhtarından hizmete teşekkür
Atatürk Mahalle Muhtarı Nalan Arı, “Dere yatağında yapılan çalışma çok iyi oldu. Çalışmalardan memnun kaldık. Bundan sonra da hizmetlerin devam edeceğini biliyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.