22.05.2019 15:00

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Kırkağaç ve Soma ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Daire Başkanı Deniz, şantiyelerde de incelemelerde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, yürütülen faaliyetleri incelemek ve koordinasyonu en üst seviyede tutmak için ilçe ziyaretlerine Kırkağaç ve Soma ile devam etti. İlk olarak Kırkağaç ilçesini ziyaret eden Deniz, hizmet binasında Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili İzzet Çoşğun, MASKİ Şefi Hüseyin Kocaayan ve personel ile bir araya geldi. İlçedeki işleyiş ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Daire Başkanı Deniz, buradan şantiye alanına geçti. Şantiye alanındaki stokları inceleyen Deniz, mahallelerde yaşanabilecek herhangi bir arızaya kısa sürede müdahale edilmesi noktasında personele gerekli talimatları verdi. Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz’in bir sonraki durağı Soma ilçesi oldu. Burada da hizmet binası ve şantiye alanında incelemelerde bulunan Deniz, personel ile kanal hatları ve ızgaraların düzenli temizliği, devam eden altyapı işleri ve iş disiplini kapsamında gerçekleştirdiği toplantının ardından ilçe programını sonlandırdı.
“Hemşerilerimizin gece gündüz demeden yanındayız”
Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, 17 ilçede vatandaşlara eşit hizmet götürülmesi için gece gündüz demeden mesai harcadıklarını ifade ederek, “Bildiğiniz gibi Manisa, henüz 5 yıl kadar kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi olmasına rağmen yürüttüğü altyapı hizmetleri ile vatandaşların yaşadığı problemleri kısa sürede çözüme kavuşturdu. Şu an Manisa ile aynı dönemde Büyükşehir Belediyesi olan kurumları kıyasladığımızda yapılan yatırımlar aradaki büyük farkı gözler önüne seriyor. Bizler de ilçelerdeki işleyişi yakından takip ediyoruz. Bu nedenle Kırkağaç ve Soma ilçelerimize ziyarette bulunarak gece gündüz demeden hemşerilerimizin yardımına koşan çalışanlarımız ile bir araya geldik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.