26.03.2019 13:49

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Üşümüş Mahallesi’nde içme suyu hattının ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle 400 metrelik yeni hat döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerde ortaya çıkan altyapı ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Demirci ilçesine bağlı Üşümüş Mahallesi’nde bulunan mevcut içme suyu terfi hattının ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle hat yenileme çalışmasına başladı. Hatta, sık sık yaşanmaya başlayan arızaların ardından harekete geçen MASKİ ekipleri, 400 metre uzunluğundaki hattı kısa sürede günümüz standartlarına uygun hale getirecek. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte mahallede arızalardan kaynaklı su kesintileri son bulacak.
“Büyükşehir ve MASKİ geleceğe yönelik güzel hizmetler yapıyor”
Üşümüş Mahalle Muhtarı Saim Özdemir, “Mahallemizin içme suyunu karşılayan terfi hattımız artık ihtiyacımızı karşılamıyordu. Arızalardan kaynaklı su kesintileri yaşıyorduk. Sağ olsun MASKİ ekipleri hattımızı yeniliyor. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak mahallemize hem daha sağlıklı hem de kesintisiz su sağlanmış olacak. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ geleceğe yönelik güzel hizmetler yapıyor. Mahalleli olarak çalışmalardan çok memnunuz. Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ’ye teşekkür ediyoruz” dedi.