14.06.2018 15:46

Salihli ilçesinin sevilen simalarından, ilçedeki diş hastanesinin uzun süre başhekimliğini yapmış ve eski Milliyetçi Çalışma Partisi yöneticilerinden Serdar Erdil, yaşamını yitirdi. Merhumun cenaze törenine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı da katıldı. Elmalı Erdil ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Salihli’nin sevilen simalarından, ilçedeki diş hastanesinin uzun süre başhekimliğini yapmış ve eski Milliyetçi Çalışma Partisi yöneticilerinden Serdar Erdil yakalandığı pankreas kanserine yenik düştü. Merhumun cenaze namazına, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, siyasi parti temsilcileri, çalışma arkadaşları, sevenleri ve yakınları katıldı. Erdil, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.