14.06.2018 12:53

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde final grubu maçlarında son haftaya girildi. Potada ki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor gözünü Cumartesi günü saat 14.00’de Manisa Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacağı Bornova Belediyesi maçına çevirdi. Futboldan sonra basketbolda da destan yazmak isteyen Manisa Büyükşehir’in dev adamları, salondan galibiyetle ayrılıp bir üst lige çıkmak istiyor. Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, bayramın ikinci günü konuk edecekleri Bornova Belediye maçı öncesinde tüm Manisalılara seslenerek, “ Artık geri dönüşü olmayan bir haftaya giriyoruz. Son maçlar oynanacak. Sezon başından bu yana döktüğümüz terin, verdiğimiz emeğin karşılığını almaya sadece 4 periyot kaldı. Çifte bayram sevinci yaşamak için bayramın ikinci günü Atatürk Spor Salonuna koşalım” dedi.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde Cumartesi günü final grubu maçlarında son hafta heyecanı yaşanacak. Son maçında deplasmanda karşılaştığı Edirne Bld. Edirnespor’a mağlup olarak bir üst lige çıkmayı bayramın ikinci günü Manisa’da karşılaşacağı Bornova Belediye maçına erteleyen potada ki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Cumartesi günü oynanacak olan zorlu maç öncesinde nefesler tutuldu. Kazanmaktan başka düşüncesi olmayan ve futboldan sonra basketbolda da destan yazmak isteyen dev adamlarımızda tek hedef salondan galibiyetle ayrılıp, adını Türkiye Basketbol Ligine yazdırmak.
Şıktaşlı, “ Çifte Bayram Sevinci Yaşamak İstiyoruz”
Bayramın ikinci günü saat 14.00’de (Cumartesi) Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Bornova Belediye maçı öncesinde çifte bayram sevinci yaşamak istediklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, tüm Manisalılara seslenerek, “ Final grubu maçlarında son haftaya giriyoruz. Bir üst lige yükselme adına tüm enerjimizi Bornova Belediye maçında harcayacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle Bornova Belediye maçında galibiyete kilitleneceğiz. Son haftaya giriyoruz. Sezon başından bu yana adımızı Türkiye Basketbol Ligine yazdırmak için büyük emekler, mücadeleler verdik. Şampiyonluk için taraftarlarımızın desteği bizim için olmazsa olmazımız. Tüm Manisalı basketbol severleri Cumartesi günü saat 14.00’de Atatürk Spor Salonuna bekliyoruz” dedi.
“Atatürk Spor Salonunu Bayram Yerine Çevirelim”
Şu anda tamamen takım olarak Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacakları Bornova Belediye maçına konsantre olduklarını ifade eden Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, “ Maç sonunda taraftarımızla birlikte çifte bayram sevinci yaşamak istiyoruz. Oyuncularımızın gerekli motivasyon ve agresiflikle sahaya çıkacaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımızdan da büyük destek bekliyoruz. Bu işi buraya kadar getirdik. Saha ve seyirci avantajı bizde. Bu avantajı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu takım Türkiye Basketbol Ligine yükselmeyi sonuna kadar hak etti. Dev adamlarımıza güvenimiz sonsuz. Cumartesi günü potada tarih yazma günü. Taraftarlarımıza sesleniyoruz. Gelin bu tarihi hep birlikte yazalım” diye konuştu.
Final Grubunda Son Hafta Maçları
16 Haziran Cumartesi