14.06.2018 10:13

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından organize edilen “17 İlçe 17 İftar” programının sonuncusu, Kula Belediyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından başlatılan “17 İlçe 17 İftar” programı kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanlığı ile Kula Belediyesi ev sahipliğinde Kula Yunus Emre Kent Meydanı’nda iftar sofraları kuruldu. Kurulan iftar sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de katılım gösterdi. Protokol üyeleri, milletvekili adayları, iftar alanındaki oruçlarını açmayı bekleyen vatandaşlara sohbet ederek tutulan oruçların kabul olmasını temenni etti. Gerçekleştirilen iftar programından sonra Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını temenni etti. Sırasıyla MHP Milletvekili adayları kendilerini tanıtarak halka seslendi.