21.04.2017 17:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Fuar Merkezi’nde kitap günleri etkinliği gerçekleştiriliyor. Bu yıl ilk defa 477. Uluslararası Manisa Mesir Festivali dolayısıyla organize edilen Kitap Günleri, 21-30 Nisan tarihleri arasında Manisalı kitapseverleri bekliyor olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de, Kitap Günleri etkinliğini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Mesir Festivali dolayısıyla Kitap Günleri etkinliği gerçekleştiriliyor. Kitap Günleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde Manisalı kitapseverleri bekliyor. 21-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kitap Günleri etkinliğinde ünlü yazarlar da Manisa’ya gelecek. Yayın evlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte yaklaşık 20 yazar imza günlerinde okurlarıyla buluşacak. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de, etkinliğin açılış gününde ziyarette bulundu. Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ne ziyareti esnasında Yunusemre Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyeleri Hüseyin Körpoğlu ve Hüseyin Alp de eşlik etti. Kitap stantlarını tek tek dolaşan Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, stant görevlileri ile sohbet etti. Beğendiği bir kitabı da satın alan Güzgülü, Manisalı kitapseverleri Kitap Günleri etkinliğine davet etti.