20.03.2017 16:14

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Gökçeköy Mahallesi’nin kullanım ömrünü tamamlayan içme suyu şebeke hattını yenilemek için çalışmalarına start verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı ve uzun yıllar kullanılacak altyapı çalışmaları için hayata geçirilecek projeler üretiyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı ilçesine bağlı Gökçeköy Mahallesi’nin kullanım ömrünü tamamlayan 21 km’lik içme suyu şebeke hattını yenilemek için projelendirme çalışmalarına başladı. İller Bankası ile ortaklaşa yürütülecek çalışma için mahallede incelemelerde bulanan MASKİ ekipleri, İller Bankası’nda görevli kontrolörle birlikte içme suyu şebekesinin geçtiği güzergahları inceleyerek mahalle sınırları içerisinde değerlendirmelerde bulundu. Proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından altyapı çalışmalarına başlanarak, mahalle sakinleri sağlıklı ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabileceği içme suyu şebekesine kavuşacak.
“Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden çok faydalanıyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını belirten Gökçeköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Helekcan, ”Mahallemizde bulunan içme suyu şebekemiz yıllar önce döşendiği için artık ihtiyaca karşılık veremeyecek durumda. Altyapımızın yenilenmesi için başvuruda bulunduk. Kısa süre içerisinde altyapımızın yenilenmesi adına proje çalışmaları MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatıldı. Çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Bu hizmetlerin mahallemize yapılacak olmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e minnettarız. Gökçeköy Mahallesi olarak Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden çok faydalanıyoruz. Başta Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Sayın Yaşar Coşkun’a            ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.