20.03.2017 16:02

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Muammer-İsmail Cider Huzurevi’nde kutlandı. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’de huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı.

Yaşlılar Haftası etkinliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi’nde düzenlenen etkinlikle kutlandı. Büyükşehir Belediyesi konservatuarının da katkılarıyla düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy katıldı. Genç ve beraberindekiler, huzurevi sakinleriyle tek tek selamlaşarak sohbet ettiler.
Doyasıya Eğlendiler
Huzurevi sakinleriyle pasta kesen Genç ve beraberindekiler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Solisti Hasan Başkaya ve ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendi. Programda konuşan Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün saygı ve sevgilerini ileterek, huzurevi sakinlerinin yaşlılar haftasını kutladı. Programın sonunda huzurevi sakinlerine eşofman takımı hediye edildi.