20.03.2017 10:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “ Şimdi Ne Olacak” adlı tiyatro oyunu Saruhanlı’da perde açtı. Deneyimli oyuncu kadrosu, düşmeyen temposu ile Saruhanlılılar bu oyunda kahkahaya doydu.

Erkan Gündüz’ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de İrfan Kangı’nın yaptığı “Şimdi Ne Olacak” adlı tiyatro oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Saruhanlı’da sahnelendi. Saruhanlı Koordinatör İşleri Müdürü Nuri Gürcan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ve çok sayıda Saruhanlılının takip ettiği oyun, izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Bir kız isteme merasiminin ne kadar zor olabildiğinin sorusuna cevap veren iki perdelik oyunu Saruhanlılılar ilgiyle takip edildi.